Робота в Україні без шахрайства? Чи це можливо?

День у день в Україні тисячі людей стають жертвами обману під час пошуку роботи або при її виконанні: не виплачується зарплата, працедавець виявився шахраєм і все навколо досить сумно. Вже з'явився страх, що нічого не може бути по-іншому та як бути в подібних ситуаціях - теж не зрозуміло.

В Україні на сьогоднішній день існує величезна кількість сайтів, які надають вакансії та на яких можна відправити своє резюме, відгукнувшись на зацікавлену вакансію. Це дуже зручно, тому що не потрібно більше купувати газети, бігати до різних підприємств і дізнаватися, чи не потрібні працівники в тій чи іншій сфері. Але навіть найбільші сайти по працевлаштуванню не можуть гарантувати 100% достовірності вакансій, які надходять до бази, так як вони не перевіряються так, як це повинно бути. З'являється відразу питання: де знайти роботу безпечно?

Це питання вже багато років тому було піднято та продовжує розглядатися. На підставі цих роздумів з'явилися досить цікаві рішення. Були створені пошукові системи вакансій, які полегшують процес пошуку роботи. Jooble є одним з таких представників, який дає можливість шукати роботу не тільки в Україні, а й в усьому світі. Кількість сайтів, з якими Jooble має партнерські відносини становить 66 країн. Сайт займає 3-е місце в Україні серед сайтів по працевлаштуванню та не просто так.

У Jooble працюють професіонали, спеціально навчені люди, які контролюють усі вакансії, що надходять до бази даних перед індексацією (публікацією на сайті). Вони поділяються за внутрішніми категоріям якості, перевіряються на достовірність, щоб відсіювати вакансії шахраїв, тому що головне завдання пошукача - допомогти знайти роботу людям швидко та безпечно. Гарантією якості є те, що Jooble існує на ринку праці вже понад 10 років і стільки ж має партнерські відношення з найбільшою Інтернет-компанією Google. Тому якщо Ви стали жертвою обману, Ви боїтеся шукати роботу в Інтернеті та довіряєте виключно друзям, знайомим чи родичам, то Вам потрібно користуватися саме пошуковими системами такого типу. Величезна кількість сайтів, в тому числі найпопулярніші платформи по працевлаштуванню користуються послугами таких агрегаторів, щоб залучити ще більше людей і надати роботу всім бажаючим настільки, наскільки це можливо.

Хочу написати, що якщо раптом Ви були обмануті, не здавайтеся! Йдіть вперед, створюйте нові резюме, пишіть супровідні листи, шукайте роботу до переможного кінця, щоб досягти успіху, знайти улюблене місце роботи, бути впливовим у своїй сфері, шанованим серед колег і керівництва.
German Bayatian
Country Manager Ukraine

Коментарі

Популярні публікації