Розпочався відлік...



Новорічно різдвяний балаган 2010 банерДо Нового Року залишилось менше двох місяців. Багато з нас задумується про те, як зустрічатимемо Новий 2010 рік...

Дехто шукає місце, де можна було би зібратись усією дружньою компанією, дехто поставив перед собою інші завдання: привітати усіх-усіх. Але треба мені всіх розчарувати... Підхід до святкування Нового року повинен бути зовсім іншим.

Протягом цих двох місяців ми разом робитимемо гарні привітальні листівки, прочитаємо багато статей про "правильність" наших дій! :-)

І, звісно, будемо ділитись враженнями... У цей відповідальний момент я обіцяю, що ми підготуємось якнайкраще до Нового 2010 року. Також ми розглянемо деякі моменти щодо підготовки до дитячого свята Миколая (маю двохрідного маленького братика) та Різдвяних свят.

Із цього моменту ми розпочали серію записів, яку я би назвав "Новорічно-різдвяний балаган 2010".

[caption id="attachment_56" align="aligncenter" width="540" caption="Новорічно-різдвяний балаган 2010"]Новорічно-різдвяний балаган 2010[/caption]

P.S.: Минулого року я приймав участь у зйомці фільму "Новорічний балаган 2009". Фрагменти цього фільму будуть також опубліковані тут протягом "Новорічно-різдвяного балагану 2010".

Коментарі

  1. О ні=))))))))))))))))))))
    Михайло не публікуй фільм “Новорічний балаган 2009?=)))))))))))))))
    Нас не зрозуміє суспільство=))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Марто, я обіцяв, але передумав по тій же причині))) Це залишиться нашою таємницею))))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації