Моя історія з агентством нерухомості, або порада моїм відвідувачам...

Нещодавно у моїх родичів виникла потреба продати квартиру. Попросили мене допомогти з пошуком хороших маклерів. По рекомендації друзів звернувся до ріелторів Юрія та Руслани Задорецьких.

Відразу побачив професійний підхід до справи, розуміння, порядність. Мої родичі з допомогою Юрія продали стару квартиру і купили нову всього за 2 місяці (!), і тому вони дуже задоволені. (Також ми скористались послугами КГ "Септіма" для того, щоб провести юридично правильну оцінку майна, але про це я розповім трошки згодом ;))

Уявіть собі, мої любі читачі, що у них є справді велика база нерухомості! ;) Як кажуть у нас, в Галичині, до кольору - до вибору...

Дізнався також, що агентство Юрія Задорецького працює на ринку нерухомості Львова 4 роки, а сам Юрій та Руслана мають досвід роботи в сфері нерухомості понад 15 років!!! Вони займаються не тільки купівлею-продажем квартир, але й орендою нерухомості, надають професійні консультації, допомагають у всіх питаннях із непростим у наш час ринком нерухомості.

Так що усім раджу, звертайтесь. Вони мають веб-ресурс у інтернеті. Деякі посилання на цікаві сторінки із цього ресурсу:

Їх контакти, сторінка зв'язку з ними, пропозиції з описовими фотографіями, база квартир та приміщень на  продаж, також оренда нерухомості, а також інформація про нерухомість, яку на даний момент шукають і яку можна вигідно продати ;) (нам із цим якраз поталанило!)

Вже сьогодні поставив собі цей сайт у закладку і Вам це раджу зробити! ;)

Також зробив закладку у друзях сайту для Вашої зручності (Нагадую! Закладка КГ "Септіма" там не випадкова, і згодом я про них також розповім ;)).

Я і мої родичі задоволені.

PS: хто скористається обов'язково напишіть в коментарі враження! ;) Надіюсь, я не один! :)

Коментарі

Популярні публікації