Реклама в Інтернеті: нова ера (Частина 1)

В Україні є досить мало цікавих блоґів (чи то тематичних, чи загальних) і навіть такі як вони мають якось виживати. Тепер час з непростих... Домен, хостинг - усе платне. Шукаєш щось економніше...

Сам, або твій друг допоміг безкоштовно зареєструвати org.ua - вже поталанило. За хостинг скдуєтесь усі разом - також якась економія.

Та більшість блоґів не мають спонсора, не мають ту людину, яка спромоглася б оплатити це неприбуткове, некомерційне, можливо і недостатньо цікаве творіння юного автора (чи то і не зовсім юного).

І тут, проживши місяць, блоґґер розуміє - уся його діяльність виглядає як благочинність. Щоб тебе читали, ти мусиш тратити близько 24 годин в тиждень свого продуктивного робочого часу на написання статей. І цілком зрозуміло та підсвідомо ти бажаєш отримувати за це гроші.

Спочатку починаєш продавати посилання зі свого блоґу в тих системах де тебе ще можуть взяти. Наприклад:



За ті гроші можна трошки жити, мені вистачало, щоб поповнити мобільний рахунок та оплати інтернет. Звісно небагато, але "щось".

Усім початківцям раджу ознайомитись з цією системою. І порада: ставте ціни на свої сайти вище середніх десь на коефіцієнт 1,8. Таким чином Ви піднімаєте середню ціну. Дуже багато веб-майстрів так роблять, і скажу я Вам зі свого багатого досвіду - за час мого існування в системі ціна дійсно піднялась! ;)

Інші працюють з постовими. Ще інші з контекстною рекламою.

Ще інші пишуть "заказуху". Думаю пояснювати не потрібно, що це таке.

Ціль єдина - прибуток. В інтернеті це має свою назву, якій присвячують сотні статей в УА-неті і тисячі в РУ-неті. Це - МОНЕТИЗАЦІЯ БЛОҐІВ.

Правда у кожної медалі є дві сторони. Прибуток для початку буде не значний. Але! Пам'ятайте: чим більше реклами - тим більше Ви відлякуєте Ваших відвідувачів.
Сайт - не ялинка! ;)

Це звісно не кінець статті, але я бажаю її тут обірвати заради того, щоб провести опитування, і за його результатами навести Вам деякі аргументи.

Отож, прошу...  Не полінуйтесь потратити хвильку Вашого часу та пройти маленьке опитування.

[poll id="8"]

[poll id="6"]

[poll id="7"]

[poll id="9"]

Дякую за увагу! Голосування завершиться 31 березня 2011 року о 15:00. До цього часу вирішується питання про ефективність реклами в інтернеті, тому, для об'єктивності результату, закликайте Ваших знайомих проголосувати!

Опісля закриття голосування відбудеться оголошення результатів та відкриття нового проекту.

До зустрічі!

Коментарі

Популярні публікації