Дорогим жінкам!

І так... Перед тим, як розпочати привітання, кримінальна хроніка.



8 березня 2011 року:

6:45 - Галицький район міста Львова - чоловік Н. подарував своїй дружині К. квіти з нагоди міжнародного жіночого дня, за що отримав тілесних ушкоджень середньої тяжкості важким тупим предметом (ноутбуком фірми А.). К. свою вину заперечує, посилаючись на те, що її розбудили у вихідний день, і вона, думаючи, що їй все це сниться, згадавши те, що її чоловік постійно та цілодобово сидить в Інтернеті вирішила йому помститись. Також вона була не вдоволена, що він їй дарує тюльпани, знаючи, що вона любить троянди, а отже, з її слів - "зекономив, скотина".

7:24 - Сихівський район міста Львова - громадянка Н., що перебуває у цивільному шлюбі з громадянином В., завдала йому легких тілесних ушкоджень. Мотив діяння виясняється. За словами свідків, "В. вибіг з квартири Н., обмотаний у біле простирало, із папірцем, схожим на привітальну листівку, в роті. Громадянка Н. залишила місце вчиненого діяння, біжучи за громадянином В. та погрожуючи йому кухонним ножем".

8:15 - с. Сокільники - сусіди багатоквартирного будинку викликали міліцію у зв'язку з тим, що мешканці кв.4, що проживають за адресою ..., подружня пара М. і Ж., увесь ранок сваряться, чути крики жінки із погрозами на кшталт: "я тобі одеколон за 400 грн., а ти мені листівку", "хоча би квітку", "заріжу придурка" - що занепокоїло сусідів. Жоден із подружжя не відчинив двері на вимогу міліції.

Тому, шановні чоловіки, перед тим як дарувати подарунок жінці і вітати її з 8 березня, не забудьте одягнути каску, бронежилет, і озброївшись квітами слідкувати за реакцією Вашої коханої. При найменших проявах гніву ТЕРМІНОВО покинути місце перебування агресора.

А ви, любі жінки, не ображайтесь ;). І пам'ятайте, що 8 березня - це Ваше свято, і головне не подарунок, а увага ;) !


Залишайтесь вічно молодими! ;)



Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації