Сесія демотивує, а практика - мотивує :)



Рік тому у своєму пості "Сесія демотивує…" я писав про те, що ось закінчилась літня сесія (а тоді вона тривала до кінця червня, не те, що цього Футбольного року ;)) і мені потрібно "відпрацювати" з 6 по 20 липня практику у Галицькому відділі Державної виконавчої служби ЛМУЮ при ГУЮ у Львівській області.

Цього року ситуація складається інакшим чином...

Але всього потрохи... :)



 

По-перше, я напевно пропустив, і забув розказати Вам, дорогі читачі, про те, як проходилась практика у ГалДВС. :)

Мені взагалі дуже сподобалась сама практика. Мені сподобався колектив, у якому я працював (дружній, злагоджений). Сподобалась і сама діяльність державного виконавця. Скажу чесно - практика дала мені наснагу для того, що прийти після канікул у новий семестр із новим, посиленим бажанням вчитись, працювати і отримувати омріяну професію юриста.

Досить таки часто чув я від старших колег-студентів, що практика не цікава, що це рутинна робота із папірцями. Та що гріха таїти - навіть викладачі це не надто приховували. Але не так сталося, як гадалося. В мене вів практику досить таки привітний державний виконавець, який зумів мені розкрити таємниці державної виконавчої служби. Це мені надзвичайно допомогло при навчанні на 3 курсі.

Тепер переді мною відкрито новий шанс отримати практичні навики із такої сухої теорії.

Проходитиму цього року практику не як минулого року (2 тижні), а в двічі більше. Все тому, що проходитиму її у двох державних установах: в Прокуратурі Шевченківського району міста Львова і в Апеляційному суді Львівської області.

Практика звично почнеться 6 липня, тож побажайте мені сили і наснаги. ;) (Адже прийдеться прокидатись у сьомій годині, на дев'яту годину як на роботу йти на практику, потім восьмигодинний робочий день з обідом (13:00-14:00), і так до шостої години... Хоча, можливо цього року буде все по іншому?.. ;))

Коментарі

Популярні публікації