Євробачення 2010: Вибір України. Спецвипуск.

Уже восьмий рік Україна бере участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.






























































РікБалівМісцеВиконавецьПісня
20033014-теОлександр ПономарьовHasta La Vista
20042801-еРуслана ЛижичкоДикі Танці
20053019-теҐринджолиРазом нас багато
20061457-еТіна КарольShow Me Your Love
20072352-еВєрка СердючкаDancing Lasha Tumbai
20082302-еАні ЛоракShady lady
20097612-теСвітлана Лобода«Be my Valentine! (Anti-crisis Girl)»

Кандидати, які були представлені для участі у Євробаченні-2010-Осло


(взято із http://eurovision-ukraine.com/ ):






Віталій Козловський







Василь Лазарович







SH & BB (Бряц-Band і Спалахнув шифер)







Олексій Матіас







Гурт "Закльопки"







Іван Березовський







Дует Stereo







Ірина Розенфельд







Шаніс







Макс Барських







Vladislav Левицький







Мія







Dazzle Dreams







Маша Собко







Злата Огневич







Міра Gold







Наталія Валевська







Юлія Войс







El Кравчук








Alyosha




Сьогодні (20 березня 2010 року) було оголошено представника України на Євробаченні-2010-Осло. (PS: У цьому приймали безпосередню участь: Новий Канал, Перший Національний Телеканал, Savik Shuster Studio.)


Перед оголошенням результатів забавляла публіку Руслана - переможниця Євробачення 2004.


Під час оголошення результатів виявилось, що Альоша і Маша Собко набрали однакову кількість балів, тому журі таємним голосуванням розділило їх на 1 і 2 місце. Анна Герман оголосила, що вони обрали дівчину, яка виступала під іменем...



Альоша (Alyosha) із піснею "To be free"


Завтра (21 березня 2010 року) о 9:00 буде подано документи від Україну на зміну учасника відповідно до змінених умов правил відбору.


Особисто моє ставлення до усіх кандидатів абсолютно однакове.  Україна повна талантів - адже набрати таку кількість ЯКІСНИХ артистів всього лише за 3 дні - просто унікально.


Хай переможе Україна!

Коментарі

  1. А я особисто була просто шокована виступом кандидатів... Не хочу здаватися різкою і грубою, але... з такими темпами ми Євробачення ще не скоро виграємо... Дівчина, яку обрали представляти Україну, так звана "Альоша" (ще й псевдонім російський) аніскілечки не вразила. А інші пісні були суто однотипні і "не в форматі Євробачення". Єдиний гурт, котрий мене вразив - це гурт під номером 3, і я зовсім не розумію, чому він навіть не ввійшов в десятку кращих... Ще непогано вийшло у Наталії Валевської, її номер вартувало б відправити на Євробачення... А в "Альоші" пісня як пісня... голос, звичайно, дівчина має, але щоб щось особливого, то ні. Така ж, як і всі решта кандидатів...

    ВідповістиВидалити
  2. ССІ, Хочу зауважити, що до десятки не ввійшли і такі достойні артисти, як Макс Барскіх, Віталік Козловський тощо... Стосовно останнього - то саме він найбільше і був незадоволеним самовисуненням Лазаровича від імені НТУ. Тому Ваші побоювання марні. Голосування проводилось чесно: журі+народ. Ми маємо претендента, який заставить Україну фінансувати Євробачення-Київ-2011 ;) (я так надіюсь... хоча... Я ВПЕВНЕНИЙ!) Будьмо оптимістами! Україна переможе!

    ВідповістиВидалити
  3. Макс Барскіх? Це той, за котрого Могилевська агітувала?)
    Нічого особистого, але він якраз і видався мені найгіршим зі всіх, хто виступав :)

    ВідповістиВидалити
  4. От неправда - були гірші екземпляри. Той же Лазарович - своїм співом йому нічого пертись в дешеву попсу (стандарт переможців Євробачення)... Стосовно Козловського, то він взагалі збирався співати російськомовну пісню "Мало", але вчасно переклав її на англійську "I-L@VE", що читається майже однаково. Тож тут важко судити хто виступив краще, хто гірше - всі приблизно на одному рівні. Я би з радістю віддав свій голос за ОЕ чи БумБокса чи С.К.А.Й чи Другу Ріку чи L.A.M.A.... Але утримаюсь від коментарів, адже ставлюсь до всіх кандидатів в цьому випадку однаково.

    ВідповістиВидалити
  5. В Лазаровича принаймні є хороші вокальні дані... І на Євробаченні не завжди перемагає "дешева попса", бо хіба можна так назвати Руслану???
    А до кандидатів, котрі пруться їхати представляти Україну і співати російськомовні пісні, в мене, перепрошую, виникає ВІДРАЗА... А таких було набагато більше, ніж україномовних, на превеликий жаль...
    А в того "Макса" я не розгледіла ні голосу, ні пластики, ні взагалі таланту... І пісня в нього - як всі пісні, якщо не гірша...

    ВідповістиВидалити
  6. Руслана - ПОПСА! і всі решта хто перемагав... вокальні дані - не формат Євробачення... поживемо побачимо...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації